Home Fun E frymëzuar nga një anije kozmike, del në shitje shtëpia më e...

E frymëzuar nga një anije kozmike, del në shitje shtëpia më e famshme e momentit

Një shtëpi në shitje në New Mexico po fiton vëmendje në internet pasi pronari aktual kaloi 21 vjet duke mbushur ambientet e brendshme me dekor të frymëzuar nga një anije kozmike.

Marten Griego tha se nuk ishte i kënaqur me punën e bojës që po bënte në shtëpinë e Albuquerque kur u vendos për herë të parë dy dekada më parë, kështu që ai ridizenjoi një mur bazuar në një anije kozmike të imagjinuar.

“Është disi si buza e një shpelle. Kam menduar për veten time në univers, diku në një tjetër asteroid ose diçka tjetër,” i tha ai KOB-TV.

Griego tha se ai më pas kaloi vitet që pasuan duke mbushur shtëpinë me murale 3D dhe dekorime të tjera të frymëzuara nga hapësira, duke përfshirë një kuzhinë të teknologjisë së lartë.

“Unë do të mendoja se njerëzit janë magjepsur me diçka të re. Diçka e krijuar nga dikush që ata kurrë nuk e kanë parë më pare, edhe një herë, kur unë po e ndërtoja atë, unë as nuk e dija se çfarë po krijoja,” tha Griego.

Shtëpia po renditet nga Jonathan Ortiz dhe Alexandria Oberbeck e Southëest Elite Realty.

Ortiz tha se hyrja në shtëpi është e ngjashme me “hyrjen në një muzeu”.

Agjentët e pasurive të patundshme thanë se tashmë ka pasur interes të madh për shtëpinë.

Most Popular