Home Sport Tradhëtohet Florentino Perez/ Pezullohet zyrtarisht Superliga Europiane

Tradhëtohet Florentino Perez/ Pezullohet zyrtarisht Superliga Europiane

Është pezulluar zyrtarisht nisma për formimin e Superligës Europiane.

Klubet angleze janë larguar, Inter dhe AC Milan po ashtu kane vendosur tërheqjen.

Si rezultat derisa klubet e Juventusit dhe Spanjës pritet të japin pozicionin zyrtar, në twitter raportohet se e gjithë Superliga Europiane është ndaluar për rimodelim projekti.

Most Popular