Home Magazina Jasmina dhe Ola janë akoma shoqe, qe fakti

Jasmina dhe Ola janë akoma shoqe, qe fakti

Në program thanë që ka dy vite që nuk flasin mes vete.

Por, tashmë është publikuar një tjetër imazh, ku ato dyja shihen se shoqërohen bashkë, shkruan Syri Kosova.

Është faqja “Demaskime_përputhën” që kanë publikuar një fotografi ku Ola dhe Jasmina shihen bashkë në një qendër tregtare.

Image

Most Popular