Home Fun Qenushja gërmon të vegjëlit e saj të ngordhur dhe nuk pranon t’i...

Qenushja gërmon të vegjëlit e saj të ngordhur dhe nuk pranon t’i lërë ata

Një qenushe nuk mund ta besojë atë që ka ndodhur, gërmon këlyshët e saj të ngordhur dhe nuk pranon të lëshojë sytë.

Të vegjëlit ngordhën gjatë lindjes dhe qenushja është shkatërruar.

Incidenti ndodhi në një provincë kineze, dy këlyshë ngordhën nga komplikimet në lindje.

Sipas pronarit, i referuar thjesht si Çin, ishte hera e pestë ose e gjashtë qenushja rrëmbeu të vegjëlit e saj të ngordhur.

E shohim në video me qenin në gojë, duke pranuar përkëdheljet e pronarit. Diku tjetër, ajo lëpin trupat e dy të këlushave që sapo ka gërmuar.

Most Popular