Home Lajme Shtyhet konkursi për 14 drejtor të shkollave në Skenderaj (Dokument)

Shtyhet konkursi për 14 drejtor të shkollave në Skenderaj (Dokument)

Në mbledhjen e Komisionit për shpalljen e konkursit për 14 drejtor, 4 zevëndësdrejtorë të shkollave në fshatra dhe në qytet, të mbajtur më datë 12.04.2021 në Skenderaj, u vendos të shtyhen procedurat e konkursit për arsye që disa nga kandidatët e konkursit nuk janë intervistuar sepse kanë qenë të infektuar me COVID 19.

LEXO EDHE: Komuna e Skenderajt shpall konkurs për 20 vende të lira punë (Dokument)

Në njoftimin e Komunës thuhet së procedurat e konkursit do të përfundohen sapo kandidatët të jenë shëruar dhe të jenë në gjendje t’i nënshkrohen intervistës.

Most Popular