Home Sport Gjoba të majme për ata që janë larguar nga projekti i Super...

Gjoba të majme për ata që janë larguar nga projekti i Super Ligës

Mbërrin “hakmarrja” e parë e klubeve që nuk kanë hequr dorë nga Super Liga : Barcelona, ​​Real Madrid, Juventus dhe Milan (sipas Florentino Perez) janë ende të bindur tek zhvillimi i projektit, pavarësisht largimit të 8 klubeve themeluese.

Siç raportohet nga “Mundo Deportivo”, një gjobë prej 300 milion euro është në rrugë e sipër për klubet që kanë lënë projektin: gjoba shumë e lartë përkon me financimin që JP Morgan do të paguante për secilin klub për pjesëmarrjen.

Most Popular