Home OPINION: Meka dhe Jeruzalemi i shtetit te Kosovës sipas mendimit tim është...

OPINION: Meka dhe Jeruzalemi i shtetit te Kosovës sipas mendimit tim është Shtepia e Bardhë.

Meka dhe Jeruzalemi i shtetit te Kosovës sipas mendimit tim është Shtepia e Bardhë.

“Krejt keta qe e permendin Amerikën janë te korruptuar”, thoshte dikur Albin Kurti.Do thika mbi hartën e Kosovës në Shtëpinë e Bardhë?!Amerika po e deshironte dhe planifikonte ndarjen e Kosovës, por Albin Kurtit po ndalonte këtë duke mos shkuar ne Shtëpinë e Bardhë! Në vitet 1998/1999, kur Kosova vendi i “dashur” i Albin Kurtit po digjej flakë nga regjimi i Millosheviçit (që është çmenduri e llojit të vetë nga ana e një kryeministri të ngritë paralele në mes Qeverisjeve të pas luftës dhe regjimit te Millosheviçit) , Albin Kurti fatkeqësisht ishte “foshnje” dhe nuk kishte mundësi ti bashkangjitej radhëve te UÇK-së !Se jemi popull mosmirënjohës e tregon vetë fakti kur i duartrokitën thirrjes dhe dergimit për në gjyqin e Hagës krerëve dhe luftëtarve të tjerë të UÇK-së. Ky gjyq nga Evropa është i njëanshëm dhe politikë, është krijuar për një arse të vetme për ti dëmtuar politikisht Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin me shokë. Sepse këta nën emblemën e UÇK-së sebashku me Amerikën dhe vendet tjera e çliruan Kosovën dhe e ndërtuan miqësinë me Amerikën dhe amerikanët.🇦🇱🇽🇰🇺🇸

Shkruar nga Sadik Sadiku, lexues i rajoni.org.

Most Popular