Home Lajme Ish-eprori i UÇK-së, Hashim Thaçit: Jetofsh edhe 150 vjet tjera, por kurrë...

Ish-eprori i UÇK-së, Hashim Thaçit: Jetofsh edhe 150 vjet tjera, por kurrë prej burgu mos dilsh

Ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi para disa dite festoi ditëlindjen e tij të 53-të.

Ai mori urime nga më të ndryshmet e shumica nga to për lirimin e tij nga burgu, ai mori urime nga qytetarët e thjeshtë deri tëk personazhet kryesore të vendit, por mori edhe një urim special nga një ish-epror i lartë i UÇK-së.

Ai në postimin e tij e kishtë uruar të bëhet 150 vjet e mos të dalë kurrë nga burgu.

Ky është postimi i tij i plotë:

Hashim Renegati, urime ditëlindja jetofshë edhe 150 vjet tjera, por kurrë prej burgut mos dilsh, edhe pse burgun do të doja ta mbash në Kosovë dhe të jesh i dënuar nga Kosova. Këtë urim ta thotë një luftëtar, ish epror i UÇK-së dhe TMK-së, që gjatë luftës, dhe disa muaj pas luftës do të jepte edhe jetën e vet me jetën e gjithë familjes së tij për juve, derisa iu njoha mirë se çfarë Renegati e plaçkitësi….dha sa i lig e shumëftyrësh jeni!”.

Most Popular