Home Lajme KEDS njofton se ku do të ndalet rryma sot

KEDS njofton se ku do të ndalet rryma sot

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik sot në disa lokalitete të Kosovës do të ketë ndërprerje të rrymës.

KEDS ka njoftuar për orarin e punimeve dhe rrjedhimisht edhe të ndërprerjes së energjisë elektrike.

Ky është orari sipas rajoneve :

Rajoni i Prishtinës

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Matiqani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 – 15:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime ne Projektin Instalimi i daljes së re të tensionit të ulët- TS Matiçani 2.

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Hajvali-Shkolla (kodi: 190000400002) prej orës 10:30 – 15:00

Vendet: Hajvali te shkolla.

Arsyeja: Punime në Projektin  FFK në Hajvali – NS. 10(20)/0.4 kV.

3.

Në NS 35/10 kV Fushë- Kosova II  do të ndërprehet:


Dalja 10kV Miradi e Epërme  (Kodi: 15018019) prej orës 10:30 deri në ora  14:30

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Punime ne projektin instalimi I trafostacionit të ri në NS Miradi e Epërme.

Rajoni i Prizrenit

1.

NS 35/10kV Dragash  do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Rapça  (Kodi:30036009) prej orës 11:00  – 13:00.

Vendet: fshatrat: Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc.

Arsyeja: Bartja e rrjetit në shtyllë të re betoni 12/315 pasi që shtylla drurit është e thyer tërësisht në fshatin Kërstec.

Rajoni i Pejës

1.

Në NS 110/10 kV Klina  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jashanica   (Kodi: 52000003) prej orës 09:00 deri në ora  12:00

Vendet: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë, si dhe Led Light Tehnology.

Arsyeja: Bartja e rrjetit në shtyllë të re në lokacionin Jellovc-Jashanicë.

Most Popular