Monday, September 20, 2021

Kanye West ndryshon ligjërisht emrin e tij

Kanye West ka paraqitur dokumente për të ndryshuar emrin e tij në “Ye”. Reperi, 44 vjeçar, quhet Kanye Omari West, por ai paraqiti dokumentet ligjore për emrin e ri të martën, sipas dokumenteve të marra nga HollyëoodLife.

Kanye kishte shprehur më parë interes për të ndryshuar emrin e tij në ‘Ye’. Në një deklaratë të vitit 2018, ai tha, “Qenia e njohur zyrtarisht si Kanye West. Unë jam YE.”

Katër fëmijët e Kanye North, Saint, Chicago dhe Psalm dhe ish-gruaja Kim Kardashian të gjithë ndajnë ‘Ëest’ si mbiemrin e tyre, kështu që nëse Kanye arrin dëshirën e tij, ai nuk do të ndajë më mbiemrin e tij me ta.

Më herët Kim Kardashian tha se ish-burri i saj Kanye West është si një familje, pavarësisht divorcit të tyre, duke shtuar në një shfaqje televizive se ajo do të jetë gjithmonë fansja e tij më e madhe.

Kardashian, 40 vjeçe, ishte duke folur në një shfaqje ribashkimi për “Keeping Up with the Kardashians”.

Menjëherë pas përfundimit të xhirimeve për sezonin e fundit të E! Reality show, Kardashian  paraqiti kërkesën për divorc në shkurt, duke përmendur dallimet e papajtueshme në martesën e tyre prej gati shtatë vitesh.