Monday, September 20, 2021

Skenderaj/ Aksident në Klinë të Mesme

Një aksident ka ndodhur në Klinë e Mesme të Komunës së Skenderaj, transmeton rajoni.org.

Burimet e portalit rajoni.org mesojnë së nga ky aksident përveç dëmeve materiale, ka të lenduar .

Policia ka dalur në vendin e ngjarjes dhe është duke i marrur me rastin.

Foto nga vendi i ngjarjes:

No description available.

No description available.