Tuesday, September 21, 2021

Arestohet e dyshuara e cila grushoi një femër në kryeqytet

Është arrestuar e dyshuara femër në rrugën “Ilir Konushevci” në Prishtinë e cila pas një mosmarrëveshje e kishte sulmuar fizikisht viktimën femër të premten rreth orës 13.55.

E dyshuara viktimës i kishte shkaktuar lëndime trupore.

Policia njofton se me vendim të prokurorit të dyshuarës i është caktuar masa e ndalimit policor për 48 orë dhe është dërguar në mbajtje për veprën penale lëndim trupor.