Tuesday, September 21, 2021

DRENA i hakmerret djalit të dëshmorit vetem së u rreshtua në krah të Bekim Jasharit

Burimet e portalit rajoni.org kanë thënë së Qumështorja DRENA pronë e vëllezërve Rukolli të afërt me Sami Lushtakun kanë larguar nga puna djalin e dëshmorit Malush Ahmeti, Besnikun, vetem së u rreshtua në krah të Bekim Jasharit.

Të njëtat burime thonë së Besniku në qumështorën Drena ka punuar për 6 vite ndërsa largimi ka ndodhur për shkak të futjës së tij në listën për asamble në inciativën IDEAL që drejtohët nga Bekim Jashari.

Besniku është kandidat i kësaj liste për fshatin Rezall më numët 3 dhe ai gëzon një respekt të madhë të bashkëfshatareve të vetë. /Rajoni.org/