Tuesday, September 21, 2021

Kallashi e heq shaminë dhe e nxjerr gjoksin

Vallëatarja dhe ekspertja e “twerk”, Donjeta Kosumi, e njohur si Kallashi, godet sërish me foto të reja.

Ajo, në faqen e saj në Instagram, sjell fotografi joshëse ku ekspozon hiret e saj trupore.

Kallashi është interesante, pasi sa mbulohet me shami, e sa i nxjerr të gjitha në shesh, shkruan “Kosovarja”.

Publikojmë dy esktremet e bukuroshes, një foto ku shfaqet e mbuluar dhe një tjetër ku ajo ekspozon gjoksin e saj XXL.