Tuesday, September 21, 2021

Kjo është Blerta, motra bukuroshe e Blerona Zeqiri

Ani pse e pashme, ajo nuk e ka parë televizionin ose skenen si opsion.

Blerta Zeqiri, rri larg aktiviteteve publike dhe me sa duket nuk i pëlqen fare që të ketë vëmendje, shkruan “Kosovarja”.

Pra, ndryshe nga e motra Blerona, e cila që nga adoloshenca e hershme është pjesë aktive e ekranit.

Blerta Zeqiri kishte ditëlindjen dhe Blerona ja uroj me këtë foto të bukur.