Monday, September 20, 2021

Nëna e Beeyonce ju ktheht ashpër ndjekësve lidhur me polemikat e ‘diamantit të gjakut’

Ditën e djeshme, Beyonceu përfol shumë në mediat rozë lidhur me blerjen e diamantit m të shtrenjtë në botë pas së cilit fshihej një histori aspak e këndshme.

Ai quhej ndryshe’ diamanti i gjakut’dhe njerëzit të cilët ksihin punuar për ta nxjerrë atë nga toka nuk kishin patur as kushtet minimale të punës.

“Ky nuk është vetëm një” një gjerdan “është një diamant gjaku i nxjerrë nga gjaku i afrikanëve të jugut, nëse ata nuk e plotësonin kuotën e tyre duart dhe këmbët e tyre ishin gjymtuar ose thjesht vriteshin,” tha një person në Tëitter .

“Beyonce duke bërë një fushatë të Tiffany -t e veshur me një diamant gjaku nuk i përshtatet markës së saj poshtërisht duke pasur parasysh punën e saj të ndikuar nga Afrika në vitet e fundit,” tha një tjetër .

Së fundmi, mamaja ekëngëtares, Tina ka komentuar në Instagram lidhur më këtë ngjarje.

“Sa prej jush aktivistë të ndërgjegjshëm shoqërisht posedojnë diamante? Ashtu mendova! Epo mendoni se çfarë shkuat për të provuar për të parë se nga erdhi diamanti? Ndoshta jo.

“Kështu që kur të fejoheni, nuk do të keni një diamant që do të vishni një brez argjendi të pastër dhe më mirë shikoni se nga erdhi dhe origjinën se nga erdhi dhe pse e shtoni atë shikoni thirrjet për Lëkurë ju jeni të çuditshëm sepse ata bënë që të vinte nga një vend tjetër për të ndaluar dhe mos blerë diamante,-shkroi ajo.