Monday, September 20, 2021

Sot ndeshja për Superkupën e Shqipërisë

Sot do të dihet se kujt i përket Superkupa e Shqipërisë. Teuta kampione e Shqipërisë dhe Vllaznia fituese e Kupës do të synojnë të marrin në duar Superkupën.

Ndeshja do të zhvillohet këtë të shtunë në orën 19:00 në “Elbasan Arena”.