Tuesday, September 21, 2021

Komuna e Ramiz Lladrovcit shpërblen me qindra mijëra euro OJQ’të në Drenas

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Drens ka publikuar listen për OJQ’të përfitues në vlerë prej 103.488 euro, transmeton rajoni.org .

Kjo nga qytetaret e Komunës së Drenasit po cilësohet se po ndodh për shkak së zgjedhjet janë afër dhe për të ndikuar në direkt në ato.

Lista e përfituesve për grante: