Tuesday, September 21, 2021

Në QKUK lind edhe tjetër foshnje me peshë mbi 6.5 kilogramë

Një foshnje e cila peshon gjashtë kilogramë e 580 gramë ka lindur sot në Klinikën e Gjinekologjisë.

Po ashtu edhe dje në këtë klinikë ishte lindur një foshnje me rreth 6.5 kilogramë, kjo nga Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ishte quajtur si rast i rrallë.

Mjeku kujdestar, Naser Rafuna, për klankosova.tv kishte thënë se foshnja u lind me prerje cezariane dhe është nga Prishtina.

“Po ka lindur një foshnje e gjinisë mashkullore, nëna ishte suedeze e martuar për një shqiptar. Foshnja dhe nëna janë në gjendje të mirë shëndetësore, janë nga Prishtina”.

Rafuna ka deklaruar se ky është një rast i rrallë në karrierën e tij si doktor.