Monday, September 20, 2021

Nëna e Rita Orës argëtohet me këngën e Dhurata Dorës, e këndon në veturë

Nëna e Rita Orës, Vera Ora është mjaft aktive në Instagram.

Së fundmi ajo ka realizuar një video ku shfaqet duke u argëtuar në veturë nën tingujt e muzikës së Dhurata Dorës.

Ajo e përsërit këngën e Dhuratës dhe duket për mrekulli.