Lajme

40 mijë euro për tortën më të madhe në Kosovë

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
9:22 / 17 Shkurt 2021

E mbani në mend tortën e pavarësisë së Kosovës?

Ishte gatuar për nder të shpalljes së Kosovës shtet të pavarur e sovran. Kishin marrë pjesë dhjetëra kuzhinierë, dhe po aq firma që kanë vetëvinancuar gatimin e saj.

Në total 1500 KG, për përgatitjen e saj është harxhuar material në vlerë prej 40 mijë eurove.

Torta më e madhe e gatuar ndonjëherë, kishte 6 shije të ndryshme, simbolikë e 6 qyteteve më të mëdha të Kosovës.