Saturday, January 22, 2022

93-vjeçarja nga Drenica që po “i lë” gratë shtatzënë

Në këto rrugë e male të Gllanasellës së Drenasit kalojnë shumë gra të cilat kanë nevojë për ndihmë.

Dhe për këtë, drejtohen tek 93-vjeçarja Halime Krasniqi.

Që nga ky rast, puna dhe mirënjohja për të nuk ndaloi asnjëherë.

Me këtë që bën Krasniqi, thotë se ka arritur t’i mundësoj shumë grave që të mbesin shtatzënë, madje edhe një 56-vjeçare.