Saturday, November 27, 2021

EKSKLUZIVE: A do të jetë Gjeneral Bashkim Jashari komandant i ardhshëm I FSK-së?

Tashmë kur komandantit aktual të FSK-së, Gjeneral Rrahman Ramës, po i afrohet fundi i mandatit në opinjonin e këtushëm në Skenderaj, janë duke u lakuar disa emra si pasardhës të tij në Forcat e Armatosura të Kosovës (FSK). Ku transferim i përgjegjësive në FSK pritët të ndodh në muajin mars të vitit të ardhshëm.

Burime të portalit rajoni, brenda presidencës së Kosovës bëjnë me dijë se njeri ndër emrat më serioz për këtë pozitë është Gjeneral Bashkim Jashari.

Sipas të njejtave burime, ky propozim tashmë i ka shkuar Gjenral Bashkim Jasharit, mirëpo ky i fundit deri me sot nuk ka dhënë shenja interesimi për këtë pozitë.

Këto burime thonë se më emrimin e Jasharit si Komandnat të FSK-së, kjo forcë do të ishtë në duar të sigurta duke pasur parasysh  profesionalizmin ushtarak dhe traditen patriotike të z. Jashari./Rajoni.org/