Saturday, November 27, 2021

Fifi vendosë të rri vetëm, i shkruan letër vetes

Pas gjithë rrëmujës së mbrëmshme duket se Fifi tashmë ka marrur veten dhe është qetësuar.

Pas alivanosjes së mbrëmshme Fifi po mundohet të tejkalojë situatën dhe po merret me veten pak më shumë, shkruan lajmi.net.

Ajo ka vendosur të rri vetëm për një momentë dhe t’i shkruajë një letër vetes.

Letrën e ka filluar me fjalin ‘E dashur Fifi’, dhe më pas i ka dhënë vetes shumë pikëpyetje që po e mundojnë. Si duket këngëtarja dhe banorja është duket e përjetuar rëndë izolimin brenda shtëpisë pasi shumë herë gjendja e saj po keqësohet.