Saturday, November 27, 2021

Ushtari i UÇK’së i cili ka kryer mbi 70 aksione në Drenicë thotë së familja Jashari është tradhëtuar

Hasan Began Haliti, veteran I Luftes së Ushtrisë Çlirimtare te Kosovës e i cili ka kryer mbi 70 aksione kundër forcav pushtuese serbe gjatë luftës së fundit, sot përmes profilit të tij në facebook ka dalë në përkrahje të kryetarit aktual të Komunës së Skënderajt Bekim Jashari apo siç thotë ai ka dalë në përkrahje të familjes legjendarë, shkruan rajoni.org.

Hasani pasi flet për kontributin dhe sakrificën e kësaj familje për lirin që po e gëzojm sot, ai po ashtu në shkrimin e tij permend tradhëtin që kësaj familje i është bërë gjatë luftës.

“Edhe tash jam përkrahës I juaje jo si do profitera cilëtnë krah te juaj dhe gjakut te deshmorev kan perfituar e nefund ju kan tradhtuar sikur se mue icily kamkrye 70 aksione”, ka shkruar Begani i cili thekson se është i zhgenjyer nga ata qe kanë përfituar në krah të gjakut të dërdhur e sot janë në postë të larta shtetërore.

Postimi i plotë:

Rrespekt per Familjen Jashari jan nje familje legjendare te cilet kontribuan shum per lirin e kosoves po ashtu edhe un jam nje kontribues i atdheut ather deshmohet qe jeni tradhtuar edhe tash jam perkrahes i juaj ton jeten jo prifiter si disa te tjer ne krah te familjes jashari po ashtu edhe un jam i tradhtuar me dhjetra her nga krahu i luftes te cilat i kam kryer 70 aksione kunder forcav serbe gjat luftes prandaj jam i zhgenjyer per te cilet tani jan ne poste te larta dhe qe kan perfituar ne krah te gjakut te derdhur te deshmorve ivalidve dhe veteraneve te vertet