Lajme

Si i shpenzon Komuna e Skenderajt paret tona?

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
6:15 / 24 February 2021

Klasifikimi institucional i buxhetit shpalos të dhëna të planifikimit apo realizimit të shpenzimeve të të gjitha organizatave buxhetore si ministritë, komunat, kuvendi, presidenca apo institucionet e pavarura veç e veç, shkruan rajoni.org

Sipas institutit gap buxheti i përgjithshëm i Komunës së Skenderajt për vitin 2021 është në shumë prej 14,207,588€.

Shpenzimet e përgjithshme buxhetore për vitin 2021 sipas kategorive ekonomike të shpenzimeve parashikohen të kenë këto ndarje buxhetore:

paga dhe meditje 8,132,002 €,

mallra dhe shërbime 1,561,786.45€,

shpenzime kapitale 3,031,560.91€,

rezerva 616,857€

dhe shpenzime komunale 230,380€.