Saturday, January 22, 2022

AAK i del krah Bekim Jasharit

Grupi Parlamentar i AAK-së e ka përkrahur idenë e Bekim Jasharit për rritjet buxhetore në komunën e Skënderajit.

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Bekim Jashari ka publikuar vendimin dhe aprovimin për përkrahjen e amandamentit.

“Grupi Parlamentar i AAK-së do ta përkrahë kërkesën e Kryetarit të Skenderajt, Bekim Jashari, për amandamentin që ka te bëjë me rritjet buxhetore për këtë komunë” thuhet në vendimin e AAK-së.