Tuesday, August 3, 2021

Agnesa Gashi pejanja që ka dy djem e duket si modele 18 vjeç

Agensa Gashi, bukuroshja nga Peja, edhe më tej shfaqet atraktive në të gjitha postimet që lëshon në rrjete sociale.

Modelja, që e ka lënë pas karrieren, pasi është nërë nënë e dy fëmijëve, në foton e fundit shkëlqen.

Ndonëse po mungon dielli, pejanja paraqitet pranverore dhe me një energji tejet pozitive, që nuk mund të injorohet.

Agnesa Gashi është motra e moseratorit Labinot Gashi-Labi.

Kjo e fundit është nërë mjaftë e përfolur në media rozë.