Saturday, January 22, 2022

AKR-ja mbështet rrëzimin e Qeverisë Hoti

Partia e Pacollit, Aleanca Kosova e Re ka shprehur mbështetje për rrëzimin e Qeverisë Hoti.

Naim Murseli, këshilltari i kryetarit të AKR-së Behgjet Pacolli, përmes një postimi në Facebook ka thënë se “kjo qeveri ka humbur besueshmërinë e saj”.

“Vetëm një opozitë e bashkuar mund të hapë rrugë zgjedhjeve të reja në Kosovë. Kjo qeveri tani ka humbur besueshmërinë e saj dhe qytetarët po presin me padurim një të re për të marrë detyrën. Në këtë situatë asnjë President i ri nuk do të mund të zgjidhet pa vullnetin e opozitës. AKR do të mbështesë rrëzimin e kësaj qeverie”, ka shkruar ai.