Roze

Andi e Jasmina vijnë në Kosovë, ja ku po i kalojnë pushimet

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
4:30 / 23 March 2021

Dy konkurrentët e Përputhen, Andi dhe Jasmina, duket se kanë thyer rregullat strikte të emisionit të njohur shqiptar.

Ata të dytë janë parë bashkë në një shisha bar në qytetin e Pejës.

Rregullat e këtij emisioni janë strikte duke marrë parasysh faktin se thuhet që dy konkurrentë nuk mund të takohen jashtë emisionit.

Fotoja është siguruar nga Express.

Andi dhe Jasmina nuk janë përputhur ende megjithatë takimet mes njëri tjetrit vazhdojnë.

Dyshja disa herë kanë shkëmbyer edhe puthje mes njëri tjetrit.