Saturday, January 22, 2022

Arbër Zeneli ndahet nga e fejuara?

Arbër Zeneli është një nga futbollistët më të rëndësishëm te kombëtare e Kosovës, por edhe te skuadra fraceze e Reims.

Kohët e fundit për shkak edhe të dëmtimi, Zeneli është duke kaluar një periudhë negative të aspektin profesional.

Nga Kosova raportohet se fantazisti mund të jetë ndarë nga e fejuara e tij.

Momentalisht janë krijuar dyshime Zeneli dhe Majlinda Hodo nuk janë më së bashku, pasi nuk e ndjekin njëri-tjetrin në rrjetet sociale.

Jo vetëm kaq, pasi tani nuk ka më as foto të çiftit në rrjetet sociale së bashku. Arbri dhe Majlinda kishin zyrtarizuar lidhjen e tyre me një fejesë në qershor të vitit 2019.