Uncategorized

Arta del pa grim me nënën për kafe

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
8:19 / 28 Nëntor 2020

Arta Bajrami nuk ka eksperimentuar vetëm me muzikën, por edhe me stilin dhe mënyrën e grimimit.

Arta, gjithmonë ka qenë dukshëm më eksperimentuese kur ka qenë fjala tek make-upi.

Ndonëse në skenë përherë e shohim të rregulluar deri në detaje, Arta e muzikës moderne e popullore në jetë është mjaftë e thjeshtë, shkruan “Kosovarja”.

Sot ajo ka dalë për kafe me nënën dhe në foto duket krejtësisht e pa grimuar.

A po iu pëlqen?

Të tjera