Saturday, January 22, 2022

Avdullah Hoti shkarkon shefin e AKI-së

Kreu i Qeverisë, Avdullah Hoti e ka kërkuar dorëheqjen nga detyra kreun e AKI-së, Kreshnik Gashi.

“Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Avdullah Hoti, i ka kërkuar z. Kreshnik Gashi, lirimin e detyrës së drejtorit të Agjencisë Kosovare për Inteligjencë (AKI)”, thuhet në njoftim.

Kreshnik Gashi është emëruar Drejtor i Agjencisë Kosovare për Intelegjencë nga Presidenti Hashim Thaçi dhe ish-kryeministri në largim, Ramush Haradinaj, më 25 nëntor 2019.

Para se të emërohej në këtë pozitë ai ka mbajtur pozita të larta institucionale dhe manxheriale në sektorin publik.