Sunday, January 23, 2022

Bashkëshortja e Nexhatit e tregon trupin peshk në fustan të ngushtë

Xhevahire Osmani nuk është emër i panjohur për publikun kosovar.

Falë famës së bashkëshortit të saj ajo është bërë mjaft e përmendur dhe e komentuar, shkruan “Kosovarja”.

As ajo nuk ka ngurruar të realizojë fotosesionin e fundviti ku është shfaqur tejet elegante.

Ndonëse është nënë e tre fëmijëve porn ë këtë fustan trupi po i duket si peshk.

Shikojeni.