Roze

Blerona nuk njihet më, operacionet e kanë shndërruar në tjetër person

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:29 / 14 Dhjetor 2020

Blerona Zeqirin më nuk ka shans ta njihni

Nëse është dikush që ka ndryshuar komplet, atëherë kjo është prezantuesja Blerona Zeqiri.

Blerona ka hequr shumë kilogram dhe po duket krejt ndryshe, madje ka ndryshuar edhe stilin e veshjes, shkruan “Kosovarja”.

Në fotot e fundit, prezantuesja e “1 kafe prej shpisë” është shfaqur plotësisht ndryshe, aq sa gati nuk njihet që është ajo.

Mendimet e njerëzve rreth këtij ndryshimi drastik të Blerones, janë nga më të ndryshmet.

E rëndësishme që Blerona po ndihet mirë me pamjen e re.