Friday, January 21, 2022

Brenda shtëpisë perrallore të Veton Surroit dhe Blertes

Veton Surroi, publicisti e politikani kosovar shumë i njohur dhe komentuar për qëndrimet, shkrimet dhe veprat e tij, në jetën private është mëse rehat.

Siç dihet, Vetoni jeton i lumtur përkrah bashkëshortes së dytë, ish “Miss Kosoves”, Blerta Syla.

Çifti i njohur e mjaftë i komentuar, kanë edhe dy djem, të cilët tashmë janë rritur, shkruan “Kosovarja”.

Ish missi, që është piktore, por që e kemi njohur edhe si aktore, ka publikuar një foto nga ambientet e shtëpisë, të dekoruara për festat e fundvitit.

Ambient përrallor, apo?