Friday, January 21, 2022

Britney me gjoksin jashtë derisa i dashuri e…

Britney po e shijon lidhjen e saj të dashurisë.

Përkundër faktit që po ka problem me babain dhe përkundër faktit që i dashuri i saj është shumë më i ri se ajo, shkruan Syri Kosova.

Së fundmi, Britney ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet e veshur me një bluzë të hapur dhe gati sa si doli gjoksi.

Derisa i dashuri e puthte, këngëtarja dukej shumë e lumtur.