Roze

Çfarë bëri burri i dytë i Arbanes për djalin e saj?

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:51 / 15 March 2021

“Dua të të bëjë të lumtur” ka ardhur me sezonin e ri dhe çdo të shtunë po sjell raste e personazhe të ndryshme në ekran, shkruan “Kosovarja”.

Arbana, edhe në këtë sezon po shkëlqen në prezantim dhe çasje, duke e shndërruar “dua të të bëjë të lumtur” në emisionin më të shikuar të momentit.

Arbana është profesioniste e dëshmuar dhe nënë shumë e dedikuar, gjë të cilen e shohim të ilustruar edhe në faqen e saj në Instagram.

Po aq i dedikuar ndaj fëmijëve është edhe bashkëshorti i Arbanes, i cili kujdeset edhe për Jonin, të birin e prezantueses nga martesa e saj e parë.

Në ditëlindjen e gjashtë të Jonit, Eduart Grishaj, kishte vënë kapelen e festës së ditëlindjes dhe dukej mjaftë i gëzuar.