Roze

Çfarë raporti ka Liberta me kunaten dhe çka i thotë ajo?

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
10:51 / 9 March 2021

Liberta është prezantuesja më e famshme, e bukur dhe avangarde e televizioneve në Kosovë.

Prej vitesh mbetet e pa konkurrencë në pamje, stil dhe prezantim, madje përditë i shtohen fansa të rinjë.

Në rrjete sociale njerëzit e ndjekin jo vetëm “sy e vetulla”, por edhe për prezantimin origjinal të vetvetes, shkruan “Kosovarja”.

Liberta e ka kunatë, gjegjësisht nuse të vëllait Diellza Bunjakun, modelen që dikur e kishte shoqe të ngushtë.

Kështu i komentoj Diellza kunates së saj Libertes poshtë kësaj foto.