Fun

CIA publikon enigmën: Sa është ora në këtë foto?

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:00 / 3 Dhjetor 2020

Në prag të dimrit, CIA lëshoi një enigmë duke u kërkuar njerëzve të zakonshëm të zbulonin se sa ishte ora në foto.

“Testoni aftësitë tuaja analitike. Sa është ora në foto?, shkruan agjencia e inteligjencës amerikane në Twitter.

Sipas detajeve në këtë shkrepje dimri, është e nevojshme të konkludohet nëse idili i dimrit është treguar në orën 15, 11 ose 7?

Agjencia gjithashtu postoi një studim me njoftimin e tyre, dhe shumë shpjeguan përgjigjet e tyre.

Më vonë, CIA gjithashtu njoftoi se shumica e njerëzve në sondazhin e tyre kishin të drejtë dhe i ftoi ata të bashkohen me ta dhe të bëhen agjentë të vërtetë.