Lajme

Çka do të ndodh sot në Kosovë

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:18 / 7 March 2021

Ngjarjet e planifikuara për ditën e sotme, 7 mars 2021

Në kuadër të Epopesë së UÇK-së, mbahet turnir në shigjetari. (Shkolla Fillore “Skenderaj, ora 09:00)

Mbahet turnir në shah në kuadër të Epopesë së UÇK-së. (Hotel Grand, Prishtinë, ora 11:00)

Në kuadër të Epopesë së UÇK-së, mbahet finalja e turnirit të volejbollit. (Skenderaj, ora 13:00)

Mbahet manifestimi Nata e Zjarreve. (Kompleksi Memorial “Adem Jashari”, Prekaz, ora 17:45)

Në kuadër të Epopesë së UÇK-së, mbahet koncert pa praninë e publikut (për shkak të pandemisë), në Stadiumin e futbollit në Skenderaj, transmetim direkt në TV dhe rrjete sociale. (Ora 18:00)