Lajme

Çka do të ndodhë sot në Kosovë?

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
6:29 / 1 March 2021

9:00Në fshatin Hajnoc të Komunës së Kamenicës do të bëhet përurimi i urës së vendosur nga FSK. Të pranishëm do të jenë Kryetari i Komunës, Qëndron Kastrati, Ministri i Mbrojtjes, Anton Quni, Komandanti i FSK-së, Gjeneral Lejtnant, Rrahman Rama, si dhe përfaqësues të fshatit. (Hajnoc – Kamenicë)

14:00Qendra për Këshillim, Shërbime Sociale dhe Hulumtim (SIT), organizon diskutim me temën “Zero Diskriminim ndaj Grave dhe Vajzave”. (Zyret e SIT – rruga “Fehmi Agani”- Prishtinë)