Lajme

Çka do të ndodhë sot në Kosovë?

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:03 / 29 March 2021

11:00Qendra për Raste Gjyqësore Strategjike mban konferencë për medie me rastin e pranimit të: Aktvendimit të Gjykatës Themelore në Prishtinë, mbi kërkesën e GLPS dhe GAIA për shtyrjen e ekzekutimit të Lejes Ujore për Hidrocentralin Brezovica deri në vendosjen meritore të çështjes. (Zyret e GLPS-së, Prishtinë)

12:00Kandidatët e pranuar në studimet e doktoratës në Faktultetin Ekonomik në Universitetin e Prishtinës protestojnë para rektoratit të Universitetit të Prishtinës. (Rektorati i UP-së)