Friday, January 21, 2022

Del në ankand kapelja e Indiana Jones dhe shkopi i Harry Potter

Ka dalë në ankand kapelja e personazhit të Indiana Jones. Kapelja e veshur nga Harrison Ford në filmin “Indiana Jones and the Temple of Doom” është një nga artikujt që do të jenë pjesë e shitjes së kujtimeve të Hollivudit që do të zhvillohet në Los Anxhelos nga 29 qershori. Kapelja është vlerësuar deri në 250,000 dollarë.

Për adhuruesit e magjistarit më të famshëm në botë, do të jetë gjithashtu edhe shkopi i Harry Potter i përdorur gjatë filmit “Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1′ (2010) si dhe syzet e bëra nga Daniel Radcliffe në  Harry Potter and the Deathly Hallows – Pjesa 2 ‘(2011).

 Ankandi i quajtur “Entertainment Memorabilia”përfshin mbi 1600 artikuj të rrallë të përdorur në prodhime televizive dhe filmike dhe pritet të sjellë të paktën gjashtë milion dollarë.