Roze

A e mbani mend Dinen nga programi i fëmijëve? Pamja e saj tani do te ju mahnite

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
9:54 / 23 February 2021

“Programi fluturues i fëmijëve” në “Koha Vizion” ishtë një emsion nga me te ndjerkurit dhe sjelli frymë të re, shkruan kosovarja.

E, për njëfarë kohe këtë profram e prezantoj sukseshëm Dina Morina.

Tani Dina është femër e zonja, që ia ka dalë sukseshëm në fushën e regjisë, ku është aktive në produksion dhe regji të spoteve publicitare.