Tuesday, January 18, 2022

Djali i Resul Sinanit qenka kopja e tij

Gazetari dhe spikeri i lajmeve Resul Sinani, pas një pauze të gjatë, po i rikthehet sërish televizionit.

Siç është bërë e ditur, Resuli do të jetë serish spiker i lajmeve. Pra, e vazhdon aty ku e la.

Resulin kohë pas kohe e kemi parë në intervista duke folur për tema të ndryshme, që lidheshin kryesisht me gazetarinë, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshe, sot djali i Resulit ka ditëlindjen. Anuari feston ditëlindjen e 13-të dhe duket tamam si i ati dikur.