Saturday, January 22, 2022

Do ta harroni Gjyste Vulajn kur ta shihni vajzën e saj

Një shprehje kjo, shumë e njohur dhe në këtë rast edhe e qëlluar plotësisht.

Lidhur me ngjashmërinë e Gjyste Vulajt dhe vajzës së saj, Rosanës, është diskutuar shpesh në mediat rozë. Shpesh kanë pozuar së bashku dhe aty është parë më qartë që ato janë vërtetë si dy pika uji.

Edhe pse nuk është shumë aktive në rrjetet sociale, këtë herë Rosana ka publikuar një fotografi shumë joshëse të gjoksit të saj, ku duket se ka si qëllim të çmendë komentuesit e shumtë.

Dhe këtë e dëshmon vetë fotografia e mëposhtme.ImageImage