Roze

Donika Kadaj-Bujupi bën ndryshim drastik në pamje

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
1:50 / 11 Janar 2021

Është njëra nga deputetet që pëlqehet dhe komentohet mjaftë.h

Ajo gjithashtu cilësohet edhe si femër tejet energjike, shkruan ”Kosovarja”.

Duket se vitin 2021 ka vendosur që ta nis me ndryshime, duke filluar nga flokët.

Në një sallon bukurie ajo ndau një imazh teksa duket se i kanë “minutat e numëruara”.

Ajo po ashtu ka shprehur haptazi edhe pakënaqësi me partinë politike të saj dhe se pritet të vie edhe një ndryshim nga kjo fushë.

Se çfarë do të ndodh duhet të presim në vazhdim, duke na lenë gojëhapur me këto ndryshime të një pas njëshme.