Tuesday, January 18, 2022

Drenasi hap konkurs për mësues (Dokument)

Drejtoria Komunale e Arsimit në Drenas ka hapur konkurs për punësimin e 8 mësimdhënësve në shkollat fillore të qytetit dhe të fshatrave, shkruan rajoni.net.

Pozitat e hapura janë për arsim fillor, matematik, mësimdhënës të gjuhës shqipë dhe të gjuhës gjermane./Rajoni.net/