Sunday, January 23, 2022

Driton Selmanaj kërkon falje publike Saranda Bogujevcit

Zëvendëskryeministri i vendit, Driton Selmanaj ka kërkuar falje pas deklaratave të tij lidhur me çështjen e të pagjeturve për të cilën kishe shumë reagime madje u kërkua edhe shkarkimi i tij,

Selmanaj tha se kushdo që është ndjerë i fyer apo i lënduar i kërkon falje publike.

“Kushdo që në njëfar forme është ndjerë i fyer nga deformimet dhe shtrebërimet që më janë bërë fjalëve të mija, i kërkoj falje publike. Për mua Saranda Bogujevci, Besarta Jashari dhe jo vëtëm janë historia e gjallë e këtij vendi”, tha Selmanaj në Rubikon